+31 (0)10 321 61 95 info@hethuis.nl

Woonhuis en bijzonder bezit

Met onze diepgaande kennis en ervaring stellen wij oplossingen voor die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften en levensstijl:

Met onze kennis en ervaring stellen wij oplossingen voor die perfect aansluiten bij je unieke behoeften en levensstijl. Mocht de benodigde verzekering hieronder niet benoemd worden. Neem dan gerust contact met ons op.

Woonhuis

Wij verzekeren voornamelijk woningen vanaf een verkoopwaarde van rond de 1 miljoen of luxe afgewerkte appartementen. Denk hierbij aan monumenten, riet gedekte woningen, landhuizen, grachtenpanden en villa’s. Mocht je toch twijfelen of je wel of niet geschikt bent voor deze verzekering, neem gerust contact op met ons. De meeste huizenbezitters verwachten namelijk niet dat zij tot dit segment behoren.

Ook luxe afgewerkte appartementen kunnen namelijk tot deze doelgroep behoren. Doordat er bijvoorbeeld marmer in de woning is aangebracht of dat de keuken en/of badkamer zodanig luxe is afgewerkt dat een standaard verzekering via de VvE of inboedelverzekering niet voldoet. Bij twijfel, kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen het niet vaak genoeg benoemen.

Woonhuis Buitenland

Daarnaast verzekeren wij ook woningen in héél Europa. Met Nederlandse polisvoorwaarden. Het grootste voordeel is dat de schade behandeld wordt door een Nederlandse expert. Geen overbodige luxe in het buitenland. Het is hierbij wel verplicht om ook de woning in Nederland te verzekeren.

Inboedel

Mooie wandkasten, een designer bank en kleding van toonaangevende merken. Eigenlijk alles wat in huis te verplaatsen is, is inboedel. Voor bijvoorbeeld kunst, antiek, sieraden, horloges en verzamelingen zijn weer aparte verzekeringen. In sommige gevallen zijn meubels zelfs ook kunstvoorwerpen. Het verzekeren van inboedel is dan ook echt een specialisme.

Kunst & Antiek

Uiteraard verzekeren wij ook kunstvoorwerpen zoals schilderijen, (tuin)beelden, zilverwerk en antieke meubelen. Dit verzekeren wij overigens ook voor bijvoorbeeld bedrijven, museums en kunstgaleries.

Sieraden & Horloges

In combinatie met een inboedelverzekering verzekeren wij ook sieraden en horloges. Van antieke sieraden tot horloges van exclusieve merken. Ook het draagrisico kan meeverzekerd worden.