+31 (0)10 321 61 95 info@hethuis.nl

Vastgoedportefeuilles

Het Huis van Verzekeringen is een vertrouwde partner met diepgaande expertise voor uw Vastgoed:

Vastgoedportefeuilles

Voor (grote) vastgoedportefeuilles zijn er speciale maatwerk vastgoedpolissen. Deze polissen kenmerken zich door een uitgebreidere dekking en een lagere premie. De kans dat jij deze polis hebt, is nihil. Er zijn maar enkele partijen in Nederland die deze oplossing kunnen aanbieden. Een dergelijke polis kan al interessant zijn vanaf 5 (verhuurde) panden.

Huurderving

Bij een calamiteit kan het zo zijn dat de huurstroom stopt. Terwijl de kosten blijven doorlopen. Om jou hiertegen te beschermen kan de huurderving verzekerd worden.

Bouwverzekeringen

Tijdens de bouw of een verbouwing is de dekking bijna altijd beperkt tot brand, storm- en vliegtuigschade. Bij de meeste verzekeraars is het ook verplicht om risico-wijziging door te geven. Ook leegstand en/of verbouwing. Meestal vragen verzekeraars een hogere premie in een dergelijke situatie of er zijn zelfs verzekeraars die geen dekking bieden. Ook daar hebben wij oplossingen voor.

Om je toch te beschermen tijdens de bouw zijn er ook speciale bouwverzekeringen. Meestal heeft de aannemer een dergelijke verzekering afgesloten. Echter is de verzekering van de aannemer niet altijd toereikend of als een aannemer bijvoorbeeld failliet gaat kan het zo zijn dat je geen recht hebt op de uitkering. Bij (grotere) bouwprojecten of de bouw van een miljoenen villa is het dan ook niet ongebruikelijk om een eigen bouwverzekering af te sluiten. Ook wanneer je met meerdere aannemers werkt.

VvE’s

Ook voor VvE’s bieden wij verzekeringsoplossingen aan. Denk hierbij een opstal-, aansprakelijkheids-, bestuurders-aansprakelijkheids-, rechtsbijstand- en/of glasverzekering. Het grootste voordeel voor VvE’s is dat wij de schades ook écht begeleiden.