+31 (0)10 321 61 95 info@hethuis.nl

Over ons

Bij het Huis van Verzekeringen voelt het letterlijk als thuiskomen: vertrouwd, persoonlijk en oprecht. Dit gaat gepaard met hoogwaardige professionaliteit en expertise.

De oprichter, die Sandra Nooyen, deed haar ervaring op bij een aantal top assurantiekantoren in Nederland.

Sandra begon haar professionele reis in 2013, toen zij als accountmanager bij Duidelijke Verzekeringen kwam te werken. Hier werd snel duidelijk dat zij zich op natuurlijke wijze met mensen bindt en hen graag helpt. Gedreven en vol enthousiasme om op avontuur te gaan zette ze haar reis voort bij Meijers Assurantiën (Accountmanager Buitendienst). Haar verdere groei vond plaats bij Kröller Boom (Account Manager Corporate Risk & Human Capital) en Coface (Account Manager Business Information). Deze 10 jaar ervaring heeft haar voorzien van een grondige kennis van het verzekeringswezen – wat het werkveld mooi en spannend maakt, maar laat ook zien hoe complex en onduidelijk de verzekeringswereld is. Want in de praktijk zijn maar weinig verzekerden echt goed verzekerd.

Daar wil Sandra met Het Huis Van Verzekeringen verandering in brengen. Bij Sandra zijn klanten onder haar hoede en zullen ze nooit een nummer zijn.

“Mijn werk als verzekeringsadviseur vergt mensenkennis, constante dialoogvoering, warm en persoonlijk contact. De essentie van verzekeren verlies ik nooit uit het oog. Ik wil er namelijk voor je zijn als het echt mis gaat.”

Het Huis van Verzekering is gestaag op weg om zich te vestigen in de top van bijzonder bezit en vastgoed, iets wat enkel een logisch gevolg kan zijn van hoogwaardige kennis en service.