+31 (0)10 321 61 95 info@hethuis.nl

Auto’s en pleziervaart

Of het nu gaat om alledaagse auto’s, geliefde oldtimers, of zelfs uitgebreide autoverzamelingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type voertuig.

Onze expertise strekt zich ook uit tot de wereld van pleziervaart, waar we een breed scala aan boten, jachten en andere vaartuigen kunnen verzekeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij uw unieke situatie.

(Exclusieve) auto’s

Wij zijn de specialist op het gebied van autoverzekeringen. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraar met welke dekking het beste bij jou past. Of het nu de dagelijkse auto is of de auto die hobbymatig wordt gereden. Wij bieden ook oplossingen aan voor complexere risico’s. Neem dus gerust contact met ons op als er vragen zijn.

 

Oldtimers

Ook voor oldtimers bieden wij verzekeringen aan. Wij begrijpen welke risico’s er verbonden zijn aan dit risico en weten als geen ander hoe wij deze klassiekers moeten verzekeren. Van zondagsritten, toertochten tot rally’s.

Autoverzamelingen

Wij begrijpen dat autoliefhebbers meer dan één auto hebben en dat het onmogelijk is om in alle auto’s tegelijkertijd te rijden. Daarom zijn er speciale polissen voor autoverzamelingen. Van sportauto’s tot klassiekers. Daarnaast zijn er ook speciale oplossingen wanneer je hobby uit de hand gelopen is en je zelfs personeel in dienst hebt om de auto’s te onderhouden.

Boten en Jachten

Wij kunnen alle soorten boten verzekeren. Ook wanneer je boot permanent in het buitenland ligt. Bijvoorbeeld zeilboten, motorboten, sloepen, jachten, rubberboten en jachten.